hafta sonuna şort............
istediğim fiat olursa son parti şortuda birazdan yapacam............
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Düşüşün %50 geri alışı 66000 den geçiyor.
boğazımız kurudu, pala yakaladı, yakalayınca bırakmaz, vatan evladını, yine bir haclı kuşatması altındayız, hattı müdefa yok, sathı müdefa var, bu satıh bütün vatan,![]()
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Abi yanlış anlama da 2-3 yıldır izliyorum seni, kendine bir sistem ayarlamadın gitti... Sistemden de öte periyodu bile seçemedin; bir hafta 5 dk lıklara göre trade ediyorsun, diğer hafta saatliklere... Şimdi de günlüklere geçtin... Bir kişiye yapılacak en kötü şey nasihat vermekmiş ve haddim de değil ama sadece şunu unutma;
En kötü karar, kararsızlıktan iyidir... Umarım sonunda güzel ve uzun süre uygulayacağın bir sistem belirleyebilirsin...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
kesinlikle katılıyorum..benimde tek işim bu ayrıca..
volatilite trader in ekmeğine yağ sürer ancak bugünkü durum farklıydı efg nin insideri alenen ortada..
ama bu piyasadaysan bunları baştan kabul etmişsin demektir ona lafım yok.
iyi dilek meselesine gelince bugün farklı ve 2 tarafada sert hareketlerin yaşandığı bir gün olduğundan kayıpların fazla olabileceğini tahmin ederek değindim.yoksa dediğin gibi biri kazanacak biri kaybedecek kural bu..
herkese başarılar..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
66.000 şort.......
full...................
maliyet....65.750..........
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
benim çok getirili günlük sistemde al, çıkmadı hale eli kulağında, 65250 üstü her kapanış palaya uyar, kötü olan vade sonuna yaklaşmamız, bu cört olarak iyi deyil, coni aşağı kayarsa belki kurtarırız,........
bugün teknik yoktu, insider vardı yapacak bir şey yoktu, a******
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
herkeseee iiiiyii akşamlarrr![]()
StOp KafADa DeğİL, bORsAda OlMAlı...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri