EFG boyuyor tahtayı şimdide...4.000 kontrat geri bastı...
EFG boyuyor tahtayı şimdide...4.000 kontrat geri bastı...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Matriks'de WillR fonksiyonunda hata yoksa ne olayım.. Yeter yaw kafayı yiyecem... Yanına hareketli ortalama ekliyorsun, sabit parametre koyarsan sorun yok. Bir optimizasyonlu parametre koyunca kafayı yiyor....
***** Matriks....
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
belli bir yaştan sonra vob olmaz...sabah ki para ile şimdiki arasında vay anam vay var....tabi eksi olarak değişim var.
efg hafifledi..
10 bin kontrat üzerinde 6 binlere düştü..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
valla ben 35 yaşındayım,bugünde bahtım yerinde dün geceki fed haberinden beri ancak buna rağmen not arttırımı esnasındaki hareketler mideme ağrılar soktu..terste kalsak ağrılar duble olurdu..allah terste kalanlara sabır versin,zor durum.hele ki kaldıracı yüksek tutan ciddi sermaye kaybeder..
çok riskli bir piyasada ağır sıklet boksöre karşı dövüşen tüy sıklet boksör gibi bir halimiz var..bugünkü efg hareketinden sonra bunu rahatlıkla ve haklılıkla söyleyebiliriz..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Çıkmadan yazayım da foruma hizmet olsun. Geceye short giriyorum. Hiç korkmadan long girebilirsiniz. Her 5 sabahtan 6'sında tersteyim. Daha iyi gap tahmin metodu bulamazsınız.
Hafta sonuna short a*...
Cuma trafiğinde sağ kalırsam 1-2 saat sonra görüşürüz...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
pozda kalmanın yürek isteyeceği bir gece bu gece.... bazı indikelrde NU lar var..bazılrı güçlü..TGG=4 de..sistem alda...du bakalım belki şort sinyal gelir
![]()
BANGA mühim
son poz 600 uzun ..istop 450 altı ... . kapanışa kadar uzun .. çok iyi geçmedi son yarım saat ... paladan aldığımın yarısını komisyon ve istoplara gitti ... üvvvv .. vay a* .. a
2013,00
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri