64 250 DE bakacam stop cover a gelırse tabı...ama once 63.9oo asması lazım...sonnasında duruma gore partıal dokcem malları...gun ıcı hedefım 64.300 asılamadıı surece 62.00x dir...
64 250 DE bakacam stop cover a gelırse tabı...ama once 63.9oo asması lazım...sonnasında duruma gore partıal dokcem malları...gun ıcı hedefım 64.300 asılamadıı surece 62.00x dir...
--Eksiklik Kendi Özümde--
10:33
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
O çıbığın rengini acilen denüşdür....![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
piyasayı teknige uydurma çabaları var bilinçli veya bilinçsiz.
coninin yukarı çıkış nedeni buymuş, iskanto faiz oranları, kendine hedge yaptı, yukarı çıktıki, aşağı iniş panik olmasın, ilk iki dalgalık düşüşüne, bu 3.dalga olarak eklenir ve sert olurdu, bu önlendi, alımlara geçilerek 11500 görüntüsü verildi, bunlar olağan numerolar,
sonuç: panik atak önlenmiş oldu, bundan sonraki düşüş arzu edilen düzeylerde ve müsade dahilinde devam edecektir, (8700-9300) daha önce de dediğim gibi seviye algılaması mutlaka ky beyinlerde yaratılacaktır, o manada bu bir düşüş deyil kapıların açılmasıdır aslında,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Long cover ve short a*....
Neyse ki zararı sadece 600 puanda tuttuk... Yıkılsın bu piyasa... (Yıkılmazsa hemen tekrar long'larım ona göre...)
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Matriks'de bir fonksiyon buldum. HABER() diye... Bunca yıldır nasıl dikkatimden kaçmış anlamıyorum...
Şöyle kullanılıyor: HABER(bugece)=1 ise gece iyi haber var, HABER(bugece)=-1 ise gece kötü haber var demek. 0 ise haber yok...
Sistemlerinize ekleyin, performans farkını görün...
![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri