Tom iyi,altun iyi,parite iyi demekki yarına eksi gap var...
Şahsi fikrim beni bağlar,siz etkilenmeyin lütfen...sesli düşündüm...he he..
Tom iyi,altun iyi,parite iyi demekki yarına eksi gap var...
Şahsi fikrim beni bağlar,siz etkilenmeyin lütfen...sesli düşündüm...he he..
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
vobda 638xx aşavısı olmadan düşüş derinleşmez gayri... oraya kadder teknik düzeltme sayılıyore
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
dow bu gece yatay bebe olacak,bi oraya bı buraya ufak ufak sallanacak,pış pış olacak...
--Eksiklik Kendi Özümde--
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Sazan Sistems are SHORT.
SW sayımına göre verdiğim hedef değere vurmuş.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
kapanış 64.200 altında olabilir........
yürü maviş......saldır.............
parçala....................
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
piuuvvv toplantıdan geldık ve su hale bak.. ulan pala...
pala senın *.* dun bu seviyelerde yırtıyodun yukarı yukarı 64850 shortları bana 65550 de stoplattın allahsız.. sımdı basıyosun assa assa.. nasıl bi iş bi anlasam.. dün nie yırtındın bugun nıe dusuyosun ** .. yaf stoplamasak pesınden bı cacık cıkıyo stoplasak ertesı gun gerı daha betere gelıyosun.. bu stop olayı nerden baksan palaya hızmet edıyor.. kendıme bı faydasını gorduysem paladan beter olayım..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
bu gece pozisyonla gircek arkadaşlara şimdiden başarılar![]()
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri