Sayfa 12698/13018 İlkİlk ... 11698121981259812648126881269612697126981269912700127081274812798 ... SonSon
156216 sonuçtan 152.365 ile 152.376 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür
    4.264 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı QUEEN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nasıl vergi alıncak vobda..anca sözleşmeler bitince kar varsa ondan alınabilir..yoksa hergün kardan alıyım olmaz..
    evet alınacaksa bile bu 2 aylık dönem sonlarındaki kar/zarara göre belirlenebilir.öbür türlü ben bugün kazanırım yarın kaybederim.nasıl olacak o iş? sistem tekrar ben kara geçene kadar bekleyecek mi? karışık iş.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
    - - - -
    Canım Oğlum İyiki Varsın!

2. 6 Kullanıcı TÜRKOĞLU tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    2.591
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.338
    Toplam Teşekkür
    2.832 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı TÜRKOĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet alınacaksa bile bu 2 aylık dönem sonlarındaki kar/zarara göre belirlenebilir.öbür türlü ben bugün kazanırım yarın kaybederim.nasıl olacak o iş? sistem tekrar ben kara geçene kadar bekleyecek mi? karışık iş.
    yani kim tutacak hesabı..günde kaç işlem yaptığımız oluyo..ohooo..bide %10 falan oha yane...

4. 5 Kullanıcı QUEEN tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür
    4.264 Yazısı Teşekkür aldı

arkadaş burası spot değilki anasını satayım adam günde 100 kere dönüyor icabında ve belki kom düşünce ancak 200/300 puanı kalıyor kendine çok afedersiniz bi tarafımızı yırtacağız onu da gidip paşa paşa vereceğiz.

biz verelim abi birileride gemicik alsın...

güzel iş valla...
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
    - - - -
    Canım Oğlum İyiki Varsın!

6. 8 Kullanıcı TÜRKOĞLU tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    10.560
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    11.645
    Toplam Teşekkür
    3.565 Yazısı Teşekkür aldı

"bovespa 67,285 gordu bizde görücez en az 67000 buadamlar otomatik para aktarım sistemi kurmuslar ordan cıkan bıze girii bizden çıkan ora gidii.. aha bura yazdım 2 gün içinde bizde 67xxx olucaz.. ondan sonra ben duymadım yok ben görmedim dimeyin "

--- Michel de Nostredame (18 Şubat 1510, Saint-Rémy-de-Provence - Kraliyet seans Salonu)
    öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..

8. 6 Kullanıcı Kennym tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    2.591
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.338
    Toplam Teşekkür

kar varsa sözleşme bitince %1 veya 2 normaldir..vergi böyle olmalı..adamı yaptığı işten vazgeçiriyo yaw..mantıksız..gerçi..tükkan açmaya kalk..canından bezdiriyo..aynı şeyi yapmak isteyebilir..gebertir işi..yapan yapsın diyebilir..

10. 2 Kullanıcı QUEEN tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    2.591
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.338
    Toplam Teşekkür

Alıntı Kennym Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    "bovespa 67,285 gordu bizde görücez en az 67000 buadamlar otomatik para aktarım sistemi kurmuslar ordan cıkan bıze girii bizden çıkan ora gidii.. aha bura yazdım 2 gün içinde bizde 67xxx olucaz.. ondan sonra ben duymadım yok ben görmedim dimeyin "

--- Michel de Nostredame (18 Şubat 1510, Saint-Rémy-de-Provence - Kraliyet seans Salonu)
    bow ile spot 30.. 2000 farkı sürekli koruyo gördüğüm..

12. 4 Kullanıcı QUEEN tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür
    5.355 Yazısı Teşekkür aldı

Arkadaşlar vobda stopaj ile ilgili herhangibir haber gelişme yok nerden çıktı bu tartışmalar Anayasa mahkemesi kararı hisse senedi ve tahvil-bono ile ilgili... Ben mi yanlış biliyorum acaba,kaçırdığım bir şey mi var??
    Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.

Voltaire

14. 5 Kullanıcı enorton tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    jüpiter
    Teşekkür Teşekkür 
    10.853
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24.916
    Toplam Teşekkür
    5.913 Yazısı Teşekkür aldı

dünyada varolan tüm boşluklar doldurulur. tabiat bile buna uğraşır. köşeleri yuvarlatmaya, boşlukları doldurmaya...doğanın bir kanunudur boşluk doldurulması.

sağlıkta eksik kalırsanız, özel hastaneler türer.
    eğitimde eksik kalırsanız, 10 milyar dolara yakın para döndüğü hesaplanan dersaneler sizin yerinize eğitim kurumu haline gelir.
    adalette eksik kalırsanız, mafya alır başını yürür.

ama...

ama bilgide eksik kalırsanız, cahilliği kullananlar gelir o boşluğu doldurur.

ve siz yukarıda sadece 3 örneğini saydığım ama altına binlerce madde eklenebilecek listeyi, mumla arar hale gelirsiniz...
    kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...

16. 9 Kullanıcı unlimitted tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.414
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    9.789
    Toplam Teşekkür
    2.428 Yazısı Teşekkür aldı

Tabiki!!! Türkiye Cumhuriyetinin HSYK ve Yargıtayı dogru olani yapti..

Adalet Bakanı Sadullah bey başbakanla evinde görüştükten sonra çıkışta," KSYK kararı yetki gaspıdır hukuka bir yargı darbesidir" Bu sözüyle milletin kafasını karıştırmak istiyor. Ama bu sefer mızrak çvala sığmadıneden mi? 1) HSYK oturumuna Adalet Bakanlığı müsteşarı da katılarak karar alındı. Müsteşar katılmasa bu karar çıkmazdı. 2) HSYK aldığı kararıı Yargıtay hakimleri yaptığı toplantıda görüşmüş hukuka uygun bulmuş 3) Br başsavcının evinin, adlyenin aranması ve neticesinde tutuklanması mevzuatımıza aykırı olduğu biline biline bu durumn hükümetce savunulmasının anlamı var mı 4) AKP li "hukukçular" mı doğru söylüyor yoksa Türkiye Cumhuriyetinin HSYK ve Yargıtayı mı doğru söylüyor. Tabi ki biz fertler olarak yüksek yargı kararlarına inanmak ve uymak zorundayız. Aksi silopi çadır mahkemesi gibi olur.

18. 7 Kullanıcı tutku tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

dolares serbestte 1.5200, vob da 1.5215 derse cörtler avantaj yakalar, teknikleri çok iyi, ters yüz oldular, sağ gösterildi, sol vuruldu, bu trendin devamını gösterir, o nedenle yukarıda ki değerlerin zorlanması ve geçilmesi önemli,.......

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

20. 3 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    4.342
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.905
    Toplam Teşekkür
    903 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı enorton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar vobda stopaj ile ilgili herhangibir haber gelişme yok nerden çıktı bu tartışmalar Anayasa mahkemesi kararı hisse senedi ve tahvil-bono ile ilgili... Ben mi yanlış biliyorum acaba,kaçırdığım bir şey mi var??

http://bigpara.ekolay.net/M3/haber_detay.asp?id=695524

ayrıca dün bloomberg ht de de konuşmuş

nabız yokluyorlar

22. 1 kullanıcı sovalye tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı indregandi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dolares serbestte 1.5200, vob da 1.5215 derse cörtler avantaj yakalar, teknikleri çok iyi, ters yüz oldular, sağ gösterildi, sol vuruldu, bu trendin devamını gösterir, o nedenle yukarıda ki değerlerin zorlanması ve geçilmesi önemli,.......
    hadi spot,.....

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

24. 2 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 konuk)