abka Nickli Üyeden Alıntı
akp nin genel politikalarını ve dünya görüşünü destekliyorum..,
amma ferhat sarıkaya ve erzurum savcıları hakkında takındığı tavır,tek kelimeyle mide bulandırıcı...
hsyk(5 tane hakim tüm davaları belirliyor..dünyada yok) sonuna kadar yanlıştır ve tarafdır..5 savcıyı birden asla (haydi biri yanlış yapsın.onları oraya atayan zaten hsyk) yetkisini kaldırma olamaz..burada hsyk açıkca tarafdır..ergenekon ve uzantısına..zaten güz kararnamesindede bunu gördük..buraya kadar tamam..zaten hsyk danda beklediğim buydu...sonuçta adamların rengi belli.
amma burada en kişiliksiz davranan akp dir..çünkü adalet bakanı veya onu temsilen müsteşar eger hsyk toplantına katılmasaydı,hsyk toplanamaz..ve asla karar alamaz..bu çok nettir...güz kararnamesinde olduğu gibi...eeee ne oldu şimdi..müsteşar toplantıya katıldı..ve hsyk kendinden beklenen tavrı yaptı..
ondan sonra çıkıpda efendim bunlar neden bunu yaptı vs. diye fiğan edersen ,bu millete saygısızlık yapmış olusun..aptal yerine koyarsın..müsteşarın hsyk toplantısına girmesiyle zaten olayın bu şekilde sonuçlanmasında en kilit nokta sensin(akp)..aynısı van savcısı,ferhat sarıkayada oldu..cemil çicek müsteşarı toplantıya yolladı sonra en hukuksuz,tarihin yüz karası karar çıktı...sav cı ,sav üretir..adam görevini yaptı.
kimse babım oğlu değil..hak herşeyden üstündür..tabiyet ve doğma belli degerleredir..ondan başka herşey eleştirilebilir..
hiçbirine katılmıyorum söylediğinin....
olay cemaatlere dokunmuş ve bakan erzincan başsavcısını aramış..bu kadar hassas bir konu varken.. ,(ÇIKIPTA ARAMADIM DEMİYOR)..
burda taraf olan ve kendi dünya görüşünü zorla kabul ettirmeye ve taraf tutmaya devam eden kim acabaa.....
aferin devam edin ..bir hukuksuzluk varsa sonuna kadar siyasi irade arkanızda ..hiç kimseden çekinmeyin demişdir mutlaka...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Yer imleri