KAANOVİC Nickli Üyeden Alıntı
çok kısa olduğu doğru, ancak ekim,kasım,ve aralık ayının yarısından fazlasında çok gap ler yokmu? Bu hata yapmamıza sebep olmaz mı ?
Birde şunu sormak istiyorum. Vob endeksi üzerinde sistemi çalıştırmak yerine u30 üzerinde çalıştırsak, ne gibi farklılıklar öne çıkıyor.
Not: üzerinde çalışığınız matriks sistemini bende test ediyorum. Ancak farklı sonuçlar ortaya çıkıyor, ( çıktı resimi eklemek isterim,yol gösterirseniz)
GAP in hası EKİM 2008 de vardı.her sabah 2.000-3.000 puanlık GAP ler.şimdikiler GAP değil olsa olsa gapcik olur 
sistem test ederken bu ay GAP var biz bu ayı atlayalım GAP siz bir ayı test edelim diyemeseniz.GAP li veya GAP siz bunun adı piyasa.ve biz gerçek oluşan rakamlara bakarak test yapmalıyızki sistemler gerçek fiyat hareketlerinde ne yapmış görelim.
XU30 a bakıp VOB ta trade yapma işine gelince.benim fikrim ve birçok kişide böyle düşünüyor.ne alıp satıyorsan onun grafiğine bakmalısın.önceliğin o olmalı.zaten vadeli önceden fiyatlıyor herşeyi.1 adım önden gidiyor spottan.yani biz xu30 a bakıp LONG-SHORT kararı verirsek her giriş-çıkışta çok ciddi kayma olur.sağlıklı değil.
resim ekleme işini ben www.xs.to dan yapıyorum. buraya PC den aldığınız ekran görüntüsünü (ben SNAGIT programı ile alıyorum) sitedeki gözat butonunu tıklayarak alın upload deyin çıkan kodlardan BB Code Full Size: karşısındaki kutucukta çıkan tüm linki olduğu gibi buraya mesaj yazdığınız pencereye yapıştırın.mesajı gönderince burada resim çıkar.
bunun için farklı sitelerde var tabii.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Yer imleri