haftalık grafiklerdeki uyumsuzluklara güvenerek bugün 1000 puan zararın üzerinde oturdum gün boyunca.. uzun zamandır hiç yapmadığım birşeydi bu..![]()
işin garibi pozisyondan o kadar emindim ki hiç huzursuz olmadım..ama tecrübelerle sabittir ki pozisyondan en emin olduğumuz anlarda hep en büyük kayıpları yaşıyoruz..
umarım stop olmayız sevgili larossian.. ama stop şartım oluşursa da hiç acımam ve keserim zararı..
şincik...
71.350 A dır bu iniş B ve 62.350 de B.a dır o zaman şindik B.b çıkıyoruk...kapanış itibariyle %38,2 deyiz ve ideal yeresi %50 veya 61,8 yani 66.850 veyahut 67.900...
bu da bir ihtimal...
yanlız şunu diyeyim piyasa süper karmaşık durumda bence.sayımlar havada uçuşuyor bu bile bir göstergedir.ortak fikir yok.çoğunluğun birleştiği bir ilerleyiş yok...
çok fazla olasılık var ve ciddi mesafeler söz konusu her iki yönede...9 şubatta bir sayım koymuştum ve UÇUK demiştim.ama imkansız değil...diğer olasılıklarda benzer şekilde.aşağı ve yukarı çok ciddi yolu olan ihtimaller...
napcaz peki?
valla eğer gül gibi bir sisteminiz varsa ona sarılın ancak onunla yırtarsınız.HİSTEM yakar benden söylemesi...1 zıplarsınız,2 zıplarsınız 3.de cıscıbıl bırakır...
güvendiğiniz bir sistem yoksa?
acımayın STOP layın abi...her iki yön içinde söylüyorum...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Bazen sabah ters pozisyon gap'leri VOB'da hareket etmeyi çok zorlaştırıyo. Bu yüzden gece taşınan kontrat sayısı'nı iyi ayarlamak gerekiyor. Açık piyasada kolay stoplarsın, ama sabah ters gap'inde zor.
Foreks alternatifini kullandığın için şanslısın aslında. Çünkü piyasa 24 saat açık. Gap derdi daha az.
En az 3 HİSSE...
Ben gece poz taşımıyorum gün içi yöne göre stoplu.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
ayu klubüne alınmayışıma ve yemeğe çağrılmayışıma teessüf ederim, ayıyımı beğenmediniz yav,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ihlal ettiğim prensiplerin ilki, gece pozu taşımamak idi sevgili ekskali.
foreks alternatifi için dediğin doğru. yalnız son 2 gün, tüm emtialar ve pariteler için ekstrem iki gündü. altın, petrol, birkaç önemli paritenin grafiğini açıp bakan görebilir...
teste kalan herkes hele hele foreksteki kaldıraçları kullananlar yanmıştır...
şu ara piyasaları okumak zor diye düşünüyorum. çok dikkatli trade etmek, hatta bir süre kenarda durmak akıllıca olacak gibi geliyor.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
dow ortada kapatıyor.. işimiz sabah futursuzlara kaldı..
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri