...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Alıntı:
unlimitted Nickli Üyeden Alıntı
göstere göstere aldılar piyasayı.
ben de uyuşmuş gibi izledim.
sizleri okurken kendimi gördüm yazdıklarınız harfi harfine benim içinde geçerli![]()
yoksa bize büyümü yaptılaryoksa kendimi mi avutuyorum bilemedim ama 2010'un ilk zararlı işlemi oldu
hele son 10dk da resmen hipnoz olmuş gibi ekrana baktım ve zarara zarar kattım![]()
Fasen bugün hamuduyla götürmüşün.Asti bile götiüremedi büle.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Adil bir karşılaştırma olmamış
Fasen in ne götürdüğünü bilmiyoruz..Ama sistemi götürmüş malı... Asti nin ne kütürdediğini biliyoruz ama sistemi götürmüş malı..
All Laros patros ahh, cigerim yanıyor...10 gün sıfır tavizle sisteme uymuştum ve sıfır hatalı işlemle düne gel...dün git şımar histeme uy....borsanında abaracağı tutsun..hay**, way ***, ta**![]()
BANGA mühim
Dostum pala senin sinirlerini germiş, pala ne yaparsa doğrudur. Dün 63750'ye kadar shortlara imkan verdi hiç birimiz bozmadık,
Gece Dow, Parite,Altın,Petrol hepsi birden Allah ne verdiyse yükseldi,
Sabah pala bana cezayı kesti Short Cover 64800'e , Longda 65075'e mâloldu. Tabi dersimizi aldık,
Dow'un 10315'te çok ciddi direnci var.Şuan buraları zorluyor, burayı kırarsa 10500'lere kadar yolu açık,
65500'ün üzerinde kapattık eğer Dow desteklerse çok daha yukarıya sürebilirler.![]()
Hiçbir şey aynı şekilde iki defa gerçekleşmez...
yaf herkesin sistemi al vermis de bir benimki mi sata devam demis?![]()
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
valla metatraderde olursa otomatık işlemde oluyormuş bidezistemi kurarık yaslanırık arkamıza emme bizim piyasada zistemlerin güzel çalışması oto işlem olmadıı üçün sadece disiyplinli olanların zisteme uymasından gaymaklanıyore oto zistem olayı olmasa daha eyi gerenksiz gapuduklerlen uvraşmayık
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Metatrader'ın dili öyle Matriks ve MetaStock gibi uyduruk da değil. Resmen programlama dili. c++ gibi birşey. Canın ne isterse yapabiliyorsun. İlgimi çekti harbiden. Sazan'ın dün bahsettiği Sidabumi'nin %1.000.000 kazandıran sistemini geçecek sistem yazmak için böyle birşeye ihtiyacım var....![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri