issizlik paketi mi aciklaniyor?
issizlik paketi mi aciklaniyor?
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
himmm, bugun fed toplantisi da varmis.
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
herkese iyi akşamlar.sabah görüşmek üzere
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
evet, yeni paket aciklaniyor.
SOn derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve bir o kadar patavatsız bir düşüş istiyorum DJI da.. 10100 altındaki her kapanış bu tanıma uyar.
BANGA mühim
Çok Uzman
saol sevgili Yavuzhan. bakıcaz artık. forekse biraz ağırlık vereyim.
vob'daki başarısızlığımıza sebep bulmak yapacağım en son şey.
kazandıran prensipleri uygulamazsan, döverler.
bu kadar basit bir kuralı uygulamamak ne not artırımı, ne de başka bir şeyle açıklanabilir. zira anlık bir olay olmadı. göstere göstere aldılar piyasayı.
ben de uyuşmuş gibi izledim. kestiler cezayı, ödeyeceğiz.
emmee, demirden korksak, trene binmezdik...!
kaybedenlere sabır...kazananlara bereket diliyorum.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
dobre vecır = good night = iyi gecelerrr herkeseeee ( söylentıyı al, haberı satt)![]()
al bendende o kadar, emektar soruyo, ne yapalım aman ha sakata geliriz diyip, sakata gelmeye çalışıyoruz,
normalde gaplı uzunda girmiştim bu güne, trade ters tepti, amacım, alttan alıp uzuna devam etmekti, ağa fazla uzattı seremoniyi,.....normalde, 65600 yerelerinde malı çıkpp yarın 400 puvana satış yazabilirdik, dova bakacağız artık,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri