16.10.09 pastası fena deyil, bir yanımız her duruma müsait gibi, ne kadar uyrsa o kadar ister durumu var,karşı ayaklar ve kırkayakları çıkarsak dengeli, maç güzel olur, sonucunda (bu gün deyil) ayular galip çıkar, ama maç güzel olur,....
16.10.09 pastası fena deyil, bir yanımız her duruma müsait gibi, ne kadar uyrsa o kadar ister durumu var,karşı ayaklar ve kırkayakları çıkarsak dengeli, maç güzel olur, sonucunda (bu gün deyil) ayular galip çıkar, ama maç güzel olur,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
güzel maç olur, futbal kazanır, atan galip olur, uzatmaya gitmez,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
merkel ile sarkozy aradı.........bozz yunanlara zırnık yohhh dedi........
tilefona sarıldım ..yorgo durum ne ıla dedim.........bozz paranın a***** koyduk dedi.
borsaların hepsi çıkıyor..........biri yalan söylüyor ....ama kim........
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
şinciii kısa olarak;
Bozzzzz, ben ve cerphin mi kaldık... başka var mı?
BANGA mühim
kısaya fena halde yakalandım...bozayının ölüm öncesi güzelliğini yaşıorum...içimde bir huzur...allah sabır versin kısadakilere...)
--Eksiklik Kendi Özümde--
950,875,800 de alıcıyım, yani flatos, daha altıında loönlk olurum annamam, şöle gelirse 600-800 aralarından,
Apla valla en temiz duygularımla söylüyorum. Avatardaki gıza aşık oldumİyi işim, maaşım, özel sigortam, arabam ve vob sistemim var.. Allah'ın izni peygamberin kavliyle, avatardaki kızınıza talibim
Annesi sayılırsın KUIN..Senden istiyok gızı...Bi teşvik ket bi hayır işle
Yok gönül işine karışmam avatar kızı kendi bilir diyosan bari VOB a bir smaç vur şöyle 64000 e meyletsin..üwww
BANGA mühim
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri