Günaydin arkadaslar
Bol kazanclar...
Günaydin arkadaslar
Bol kazanclar...
Lost.S06E04.HDTV.XviD-P0W4
http://hotfile.com/dl/28871946/81611...-TeaM.avi.html
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
950, 050,150, cörttüm, ama bu ayuluk berbat bişi, bünye zorlandı valla, ottan ete geçebilecekmiyiz bakalım, baskı yok daha gelmedi, bekliyoruz,...kaçtan gelir nerden gelir, ama gelimce, diyecem baskı geldi diye,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
süper itin alımlarına benziyor,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
spotta 53.000 kritik yer.. üstü düzeltmeyi aşar.. ve ben stop olurum.. spotta 53.000 aşılana kadar kademeli shorta devam..![]()
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
noluyo laa..patron longları aplasına emanet etmiş..bişycik olmaz..aplası gurban..
şöyle kısa vadeli olarak long trenine bindim beni de götürürmü acabayoksa tren çokmu doldu
![]()
325 e zatış yazdım, ama bu gün ağanın en güclü günü, benimsetme günü, ben yaptım sen yapma abi, abim benim günü,
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri