Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
64950 uzun..65050 kısa tekrar....
sadece günlükler kaldı satta....diğer peryotlar alda.....
günlüklerinde en iyi sat yerleri buralar.
bende o yüzden hala al sat yapıp kısa kovalıyorum.... ..
devam kısa **qqqqqq
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Yawf XBANKAile spotun uyumu nasıl? ISCTRGARAN %3-4 artıda endeks daha %2 olamadı.![]()
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
sibop zistemim
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
sağlam alış baskısı var piramide devam sabah 775 ten az önce 050 den .65500 de duruma bakarız ordan shortlarım geçemesse.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri