dün dipte bir meme den basur gibi, bahsetmiş ve bun değerlendirecez demiştik,
dün dipte bir meme den basur gibi, bahsetmiş ve bun değerlendirecez demiştik,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
NKİYBBŞA, SPŞD
(nekadarişlemyaptığımıbenbileşaşırdımartık, sonpozisyonşortdevam)![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
64800 64200 arası 240 dk göre bu adamın yani ağnın alış büölgesi, şimdi buradan al sinyalini verdi, sat çıkaracak onu bekliyoruz ve 120 liğe görede 64925 kadar yolu var, başarılar,
2. seneryoyuda yazmıştık takip edenler bilir,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
kapanış tahmnim 58025 kayda geçsin bi zahmet ..
2013,00
sistemler patır patır sat vermeye başlamıştır...
beni de korkutan bu olur!..![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
her şey çok net, aman allahım görüyorum, bakmıyorum, tanrım ayaklarımın üstündeyim artık, yürüyebiliyorum, yaçasın, vöb, yaçasın vöbörse, allağımmmm,...
![]()
Çok hoş fotograflar eklemiş olabilirm şu topiğe
http://www.voborsa.com/forum/vob-ne-...78.html?t=5378
hissedilen sıkışıklık daha dar banttaymış gibi ....
ama asıl sıkışıklık yeresi 62xxx - 65xxx arası oldukça geniş çaplı
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri