kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
5 takke sistem..her barda al sat vereyor..biri alda kaldı biri satta kaldı..kafanıza göre dakılın..
projeksyon live i think .. ehuehuhuuheeehuee![]()
2013,00
Arkadaşlar ortaya bır soru daha atıyım dedımapsd eksı oldugu zaman acıga satıslar mı daha fazla anlamına gelıyor degılse nedır bunun anlamı , teşekkürler...
sibop zistemim 12.00
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
istopu yükselttim .. long devam .. rallyesange projeksyon live i think ... gol our bence ..
2013,00
bugun kesinlikle başka satıs beklemiyorum, yarında aynı sekil Nikkei bu geceki eksi kapanısını toparlar , Fdowda artıya gecer.. hersey olumluya donuyor 60daklıklar da toparladı.. olumsuz bi tablo goremıyorum suanda, goren varsa soylesin please ..
60 lık ta trende girmek üzereyiz, 120 dakika içinde belli olur,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri