ZİLD....
Kanımın son damlasına, paramın son kuruşuna dek long... Pazara kadar değil, gerekirse iflasa kadar long...
(Hepsi hikaye, Pala stop'latana veya ben bu kadar kar yeter diyene kadar long.)![]()
ZİLD....
Kanımın son damlasına, paramın son kuruşuna dek long... Pazara kadar değil, gerekirse iflasa kadar long...
(Hepsi hikaye, Pala stop'latana veya ben bu kadar kar yeter diyene kadar long.)![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
cümleten günaydın ve bol kazanclar üstadlar ,
unutmayın adana yapımı ayakkabıyla palanın kafasına kafasına![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
longum ama müsterih değilim..çok kolay kırdı üst bandı..acaba kırdı süsümü verildi..neyse..YYGDDD..yyld
63600 long !
stop 63000 !
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
-250 makas ayıp oluyo...en azındna sıfır olsun..üwwww
Geçen haftaki düşüşleri dünkü Babacan açiklamalarını bilenler yapmıştı,şimdi realizasyon gerçekleşiyor ...? diyo düşününce çok mu komplo kuruyorum acaba...?
Peki pariteler, diğer gelişen ve gelişmiş piyasalar ...?
long u kapamamdaki etken Meri teyzenin tüpraş ta 8.5 trilyonluk tek seferde mal satması....iiyyy korktum o satıştan yoksa bunlar şu an 900 falan geçmişti..
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
kalan uzunlar, 63650, 63850, 64075 satışta,
650 gerçekleşti, 500 den geri alındı, long devam, ........
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri