vay vayyy...
435000 tekrar kısa....
pala bırak numarayı.. bırak yatayı....
vur aşagı işte..... yakışır sana....
vay vayyy...
435000 tekrar kısa....
pala bırak numarayı.. bırak yatayı....
vur aşagı işte..... yakışır sana....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
valla ben cuma günü 63.200den o kadar kastırılıp, hatta kastırma ötesi yapılıp oradan 63.500e gelmesini kanı donmuş bir soğukkanlılıkla izledim...
dow 9.967 idi.
aha yazmışlar dow hanesine 100 points. biz egeyn 500ü kırmaya uğraşıyok.
he tek gösterge dow mu? bana göre en son göstergelerden birisi. hep söylüyorum vitrindir, kavır amaçlı kullanılır diye. emme, önemlidir.
uzun lafın kısası, ben toplantıdan çıktım, baktım 200 points almışınız.
sen pozisyonunu açık bırak git de, 11'den sonrasında senin bana yaptığının kaç mislini sana yapıyorum seyredersin 2 saat sonra.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
EFG cuma günku uzunların maliyetınden yine toplamaya başladı...63400 aşagı yok der gibiler oraya her indiğinde uzatıp yukardan kapatıyorum.kısa açmıyorum.. ..karşı ayak iş yatırımda totalde 5350 uzunda...
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
astetom 475 den filatlar (+100 pıvan) ve gerçek işlerinin peşine düşer...kalanlara bol şans ve kazanç diler
spota göre çok zayıfız.. short devam.. bugün kıralım artık şu 63.000 i..
günaydın herkese. Garanti ve İşC de hacim yok...neden acaba? Piyasa yürümüyor... vob ısrarla spotun altında.. hayırdır ne olaki....!!
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri