...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ACaip hayvanlara benziirlerrr...birbirlerine de benziirler...eğer ikiz tepeleri oynayacaklarsa, hem şortcuların hem longcuların daha çekeceği acı var demektir
![]()
-şair bugüne kadar sistem kullanmadı. çünkü buradaki "sistem salaklığı" durumunu göreceli bir kavram olarak görüyor. şair "tarzıma uymuyor" kelimelerini seçmeyi tercih ediyor. zira, 64.625'ten şortlayan bir sistem olduğunu düşünmüyor. ama şair oradan şort.
siz sistemler oradan düşüş yakalayamadı diye o sisteme salak diyorsanız, tercih meselesidir.
-şair bu topikte defalarca "sistem/histem" tartışmasının anlamsızlığını vurguladı. bunun bir tarz meselesi olduğunu söyledi. fikrinde en ufak bir değişiklik yok.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
dip zirveciliğin doğasında hep çok bilmişlik ve yüksek enaniyet duygusu vardır zaten nereden mi biliyorum 12 yıllık borsa geçmişimin ilk üç yılı dip-zirveciydim de oradan biliyorum
sürü aptal dip-zirveciler hep akıllıdır
neyse dip-zirveciler olmasa piyasa olmazdı o yüzden onlara da saygım var piyasayı sağlıklı piyasa yapan da bu zaten
dip zirvecilerin hiçbirisinin günlükte 2010 yılını yılın ikinci ayının başında kapattığını sanmıyorum.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
2013,00
11:45.....
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
yazılarımı sürekli takip etmemişsin. belirli aralıklarla yurtdışına çıkacağım için kapattım. sürem kısıtlı o yüzden aynı trend sisteminin kısa vadeli periyotlarda uyguluyorum değişen birşey yok. dibi zirveyi yine takip etmiyorum dalga boyu kısalmış ta olsa dip ve zirvede yakalamaya çalışmıyorum...
felsefe 1 saniyelik grafik te olsa aynı 1 aylık grafik te olsa aynı
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
çok kolay bir donanım kurun zirve versin, trend versin, trendi 5 dakikadan bile başlatsın, çünkü başlayan bir sürecin ilk başlarda ne olduğunu bilemessiniz, bu donanımla gereksiz tartışmalar yaşanmaz,
hepsinden önemlisi makro bakışınız olmalı, dünyanın nereye kadar gerileceğini, ve buna nasıl karşı koyacağını, boyutunun ne olacağını kestirebilmemiz lazım, birlikten kuvvet doğar, kimse kimseye bir şey kanıtlamak durumunda deyil,.......bilgi her zaman önde koşmalı, kimde olduğu hissediliyorsa ondan alınmalı, yapılıyorda,.......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri