Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
200 475 den gitti bıktım artık,......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
575 kisa...
gözünüz aynı anda alman ve fransız endekslerinde olsun.....
top gibiler walla...........
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
bu seferde flat olamassam mal kalırsa çıkacam, iyi kardayım şu ana kadar,
satışlarım,
63825, 64175,64425 yerlerinde, yarına dinleniyim diyorum,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
64100 den kısalayım geri...
çok şeymi istedim aq.... ha haaa
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
bugün yıl gibi geldi bana..
bitsinde maça kaçacam,yeter bu kadar dayak![]()
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Sn. VOB ahalisi, teknik analiz yapabilmek için bana önerebileceğiniz kaynaklar var mıdır acep ??????? (Bu foruma girdiğimden beri elim al veya sata gitmiyor nedeni herkesin grafiklerle konuşuyor olması ben daha önce körebe oynuyormuşum onu farkettim![]()
)
63.725 short.
stop yakın...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri