aşagı gelse 500 puanlık potens varda aq...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
dunku kapanıştan elimdekileri cıkardım. 62,5-63.2= -700 puan zarar cok şey öğretti bana
tek bildiğim fiyat hareketleridir başkası beni bağlamaz.
yetmezz!!
![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Selam...5.90'dan GARAN aldım...(Burasının VOB topic'i oldugunu biliyorum ama GARAN sıradan bir hisse degil...GARAN hisse senetleriyle ilgili piyasaların ruhudur...)Bu akşam bilançosu gelecek...Yarın sabah veya gün içinde karlı biçimde satabilecegimi düşünüyorum...Bugün bizim piyasaları çok fazla aşagıya bırakmayabilirler...Yarın büyük bir halka arz var ve kötü geçmesi bazılarının(bazı büyük kurumların...)işine gelmez...VOB'da SHORT için izlemedeyim...Şartlarımı ve gerekçelerimi yarın yazacagım çünkü şu an vaktim çok sınırlı...Hepinize bol kazançlar diliyorum...
yeter.
63.450 flat!![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
dogus otomotıv:''gerı cagırılan araclar turkıye'de satılmamaktadır''
dogus otomotıv-volkswagen bınek ve tıcarı
arac, brezılya'da gerceklesen gerı cagırmalarla ılgılı olarak, ''gerı cagrılan
aracların turkıye'de satılmadıgını'' bıldırdı.
Dogus otomotıv-volkswagen bınek ve tıcarı arac'dan yapılan yazılı
acıklamada, soz konusu gerı cagırma operasyonunun, brezılya'da uretılen ve sadece
guney amerıka pazarında satısı gerceklesen ıkı modelı kapsadıgı belırtıldı.
Yapılan acıklamada, gerı cagrılan aracların turkıye'de satılmadıgı dıle
getırılerek, ''bu modellerın turkıye ve avrupa'da satısı gerceklesmedıgı ıcın
turkıye'dekı volkswagen kullanıcıları gerı cagırmadan etkılenmeyecektır''
denıldı.
-aa-
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri