Nooldi looooo, büyük Helen rüyaları oldu AB kapısında yellen rüyaları ahahahahaha
Eilmeldung: EZB und IWF sollen Griechenland helfen
Donnerstag 11.02.2010, 15:30 Uhr EU-Ratspräsident Herman Van Rompuy sagte gerade, dass "koordinierte Aktionen" nötig sind, um die Stabilität der Eurozone zu sichern. Griechenland, so bestätigt Van Rompuy, habe sich nicht mit der Bitte um finanzielle Hilfe an die EU gewandt. Reformen sollen "rigoros" implementiert werden. Griechenland werde sich auf die Expertise des Internationalen Währungsfonds (IWF) und auf die EZB verlassen, um seine Probleme zu lösen. Eine erste Prüfung der Lage will die EU-Kommission im März durchführen. Dann sollen auch neue Maßnahmen beschlossen werden.
ab'nin en tepesindeki en yetkili isim ne diyor!!! son dakika haberi!!!
yunanistan' a imf yardim edecek!!!!!
yani imf recetesi gerekli!!!!
Bild vergrößern - Bitte hier klicken
Candle Mountain Intraday 3 Mon Jahr [CLOSE]
![]()
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
beyaz saray:
yunanistanı AB kurtarmazsa biz kurtarırız.
trink, 75bin.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
konuşa konuşa nazar değdirdik. kıpraşmaz oldu zıkkım.
şş, sana diyorum. uyan lem.
murtaza abi bayılmış bu. bi aşağı bi yukarı gitmekten başı mı dönmüş ne![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
ya bullmarket sen kısa olmasaydın şimdiye çoktan basarlardı.... he heee
acı şu zavallı kısacılara.....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Yok artık az işlem yaptıran sistem arıyorum. Breakout filan sarmaz beni. Az işlem yapsın yılda 30.000 puan getirse de olur.
Tek kontrata 1400TL para ayırsan 30000 puan 3,000TL kâr demek. paran üçe katlanır. MAtematik bu akdar basit.
Biz neden holy grail peşinde koşarız da aza tamah etmeyip aracıları zengine deriz anlamış değilim. Bir de yatayda yediğimiz tokatlar da cabası. Ne moral kalıyor ne sisteme uyum! Az işlem olsun temiz olsun.![]()
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
tek bildiğim fiyat hareketleridir başkası beni bağlamaz.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri