şşş TOKOBA..ses ver... söylee buldunmu, aradığın sistemi söyle...
Dün seni yolda görmüşler, kolunda da breakout varmış, günahı söyleyenlerin boynuna, ateş de bacayı srmış..falan feşmekan
Rüya gibi bir gün oluyor... Al sat yapmaktan parmağıma kramp girecek neredeyse... Nereden hangi yöne poz açarsan aç beklersen kara geçiyor...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
En baba al sinyaline eyvallah etmem o gadder![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Angehängte Grafik: chart_week_dax.png
![]()
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Kayahan, şu dow kaça düşer, imkb ne kadar düşmez onlarıda gösteren bir grafik atsanda moral tazelesek ne dersin?![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
BEYAZ SARAY: ''YUNANISTAN'DAKI DURUMU COK YAKINDAN IZLIYORUZ''
-AA-
ASIL KASTEDİLEN: Olayı çok yakından izliyoruz, ancak bu işte bir dümen dönüyor, ne olduğunu hala çözemedik. Harvard'dan profesörleri görevlendirdik, ikisi intihar etti, üçü kafayı yedi, sonuç alamadık. Manyağın biri dalgasını geçiyor galiba ama hadi neyse...
![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri