bunlar makara yapıyorlar yaw
bunlar makara yapıyorlar yaw
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
recop 5 okka AB büyükelçlerine, gözünüz körmü dedi alenen, ellinizün körü dedi, alayına,
meali la kıbrısı veriyoruz gözünüz körmü, yuh be manasında, biraz kaba bir uslupla oldu, AB büyük elçlerinin önünde marul vardı ve geviş getiriyorlardı, bu esnada....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bayılıyorum zaten bu batma-çıkma haberlerine.
tamamı piyasaları aşağı yukarı yaptırmak için uydurulmuş haberler.
amaç beklenti yaratıp, gerçekleşme oluşmasını sağlamak.
şikayetim var mı? asla...VOB şu hareketleri her gün yapsa köşe dönmeyi bırak, dönülecek köşe bırakmamış hepsini yuvarlatmıştık.
misaaaal, bir sonraki avrupa merkez bankası veya FED faiz toplantısı tarihi nedir?![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Saat 15;30 dakı abd verılerı gunun yonunu tayın edecek!!!
Pazartesı gunu abd borsaları tatıl!!!
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
yarın 09.00 da almanyadan ,12.00 de AB den datalar gelicek 4.C GSYH 16.55 abd guven endeksi...
bugun toplantı oncesi 15.30 da abd perakende satıslar ve işsizlik basvuruları vay babam vayy![]()
hımmmmmmmmmmmm
63775 uzun....
vay be başımızı döndürdüler...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri