ngehängte Grafik: aufzeichnen.jpg
![]()
ngehängte Grafik: aufzeichnen.jpg
![]()
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
ülkeler birbirleriini kırmadan konusuyorlar.
tek bildiğim fiyat hareketleridir başkası beni bağlamaz.
Sıkıntı var acil 63600 ü kırmamız lazım!
Arkadaşlar,
Bu hareketler öncü birlik hareketleriyle,düşman mevzilerini yumuşatma hareketi,daha sonra işgal başlayacak..
Zaiyat vermeyelim...sükünet şart...![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
rusça bilmenize gerek yok aradığınız butun ms indicleri bu linkde
http://www.virtuosclub.ru/main/ind/M
tek bildiğim fiyat hareketleridir başkası beni bağlamaz.
750 onemli uzerınde 850 ve 950 son 120 dak icerisindeki direncleri, 650 ve 350 de destekleri 150 altında ucuruma gider , 64200 uzeri ona da ozaman bakarız![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
MOTRAX HABER:
EU Başkanı Yunanistan'a trading teknikleri öğrenerek Türkiye'de VOB'da para kazanmasını önerdi... Yunanistan ekonomi bakanı "Allah belanızı versin Pala'ya yem mi edeceksiniz bizi" şeklinde demeç verdi...
![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri