tatlı bir ürperti var, vella nasıl heyacanlı malak yakalarım diye, böyle yedire yedire, basa basa, ulen yeter be , akşama az kaldı, sende sıkıştın hibino,
tatlı bir ürperti var, vella nasıl heyacanlı malak yakalarım diye, böyle yedire yedire, basa basa, ulen yeter be , akşama az kaldı, sende sıkıştın hibino,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Yurt dısı yamulmadı ama bizi yamulttular spotda ISC ve GARAN ile , vobda 9 mılyon para girisi var kafam allak bullak oldu .... kısaları Flatladım duruma gore yine basıcam![]()
HA HA HA HAAAAAAAAAAAAAAAA,
Bunnar böyük bir fare doğuraceklerde onun sancısınımı çekiyürler...![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
para lafı geçmeyince piyasa sallamadı ab tavsiyelerini![]()
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Bu son güçlü süsü verme hareketlerindne huyladım.. 925 ve 950 den seans içi açtığım piramit şortları 575 den kapadım...sevolasın pelam
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Şu an 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 konuk)
Yer imleri