yunanistan kurtarılacak .....
ister seve seve ..ister s...s.....
maç devam ediyor....hakem penaltı uydurdu.....el mahkum....
yunanistan kurtarılacak .....
ister seve seve ..ister s...s.....
maç devam ediyor....hakem penaltı uydurdu.....el mahkum....
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Kar satışları 63.800'ün altına indiremezse daha yukarı çok yol var demektir...
Peh be.. Yine yaptım analizi... 63.800'ün altına düşmezse 63.800'ün üstüne çıkar...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Sistemler sat sinyalini koruyor bite 15 dk yaklaşımlardan birisi flat verdi 60 dk sat olunca onunda hükmü yok zaten!Gene psikolojiye oynuyorlar! Alır götürürlersede kol keseriz ne yapalım!
graceyi yiyim,.......spainide, portoyuda, hepsini yiyim bunların, coniye bir şey olmasın, bak törki öle del, batarsa ses getirir ha, aslında battıda, işte uzun bacaklı,.... hani biliyonmu, mecburen,.....çıkarı çok bu aralar, ratingçiler yağdı bu yüzden, büyük ratingçi kıprısı bekliyor, yada ben her zaman hazırım oyunu, py lerin kafasında, ayuların kafasında kılıç, ....iyi iş dimi, devlet yönetimi oldu basiretli tacirlik, ..........
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
5 dakklık bayrak yapabilir..
600-700 puanlık.... dikkat
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
sistemleri güzel çarpıyorlar di mi![]()
bu arada 63800 den uzadım.
o yüzden bayrak diyorum.. he heeee
63700 altı kısalırım...tekrardan
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Merkel:" yunanıstan ab'nnı bır parcası ve kendı basına bırakmayacagız"
-matrıks-
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri