64400`ü asarlarsa 65300`e kadar alabilirler...
Ancak ben 925`ten kisaldim, 64400 stop...
64400`ü asarlarsa 65300`e kadar alabilirler...
Ancak ben 925`ten kisaldim, 64400 stop...
eveet bayrak için kara anımı....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
bugün 65.000 i zorlayabilirler... teknik müsait..
FDOW desteklemıyor , DAX max bugun 5570 gorebılır bence haberler ısıgında, 63950 yerelerınden bir miktar shortladım kapamıcam stop yok 64200 dener gecemezse kısaları arttırcam inandım duseceklerıne cunku.. 3 gundur artı gap bu sefer eksi gap olcak ve soledım hafta basında persembe aksamı SHORT olcam cuma yıkacaklar pıyasayı diye bakalım sahsi gorusum bu yonde ..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Ben Merkel'in yerinde olsam devletin kasasındaki tüm para ile Forex'de Euro'yu 1:200 kaldıraçla long'larım. Sonra da çıkar böyle bir açıklama yapıp 15dk sonra flat'lerim. Böylecek ülke ekonomisindeki tüm problemleri anında çözerim, hatta aşırı para bolluğundan ülke ne yapacağını şaşırır...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
64000 den verdim... kısalarıma döndüm yine...
bayrak çıkışı olursa al sat yaparım...bozuldu gibi..
yemişim yunanistanı.. he heeee
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri