maç salı günü seyircisiz oynanacakmış............
FIFA kararı.............
maç salı günü seyircisiz oynanacakmış............
FIFA kararı.............
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
bence AGA yumurtadan abi hehehe..
bu arada spotda para cıkısı basladı... vobda ise para girisi var son yarım saat heyecanlandım haa![]()
spota gore suanda 63900- 64000 aralıgında dolasması gerekirdi bunun Longcu yakalama derdinde sanırım fıyatı asagıda tutması ile cunku bu seviyelerden kısacı gelmez ben gelmem yani![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
yaşadık uşaglar yaşadık........
yunan..ispanyol..italyan..ingiliz..irlandalı......
hazırlanın sefer yakındır...........
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Haylojel uzun zamandır yok efiksci![]()
Aha, yakaladım..Bay MAVİ gelmiş....Yakalamışken bir EW VOB30 sayımı alsak şık bir manzara olurdu....
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri