63400 e kadar iner ordan dusunuruz yine.
63400 e kadar iner ordan dusunuruz yine.
tek bildiğim fiyat hareketleridir başkası beni bağlamaz.
yükselen trend kırılmıştır.....
her yükseliş tepkidir.....yükselişler 63.900-64.500-65.200 ve üstü olarak
dörde ayrılır.......nereden satarsanız satın ..beklerseniz daha aşağıya gelecektir.
amma burası vob...........
ben iyi haberde satmayı planladım...
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
AB den comert bir miktar cıkmayacagı konusuluyor bencede mantıklı cunku kendı durumları vahim.. ayrıca IMF den yardım almamasını ıstıyorlar ama ımf nın eline dusecek bir avrupa birligi uyesiabd de bugun işsizlik verilerinde 3 de 3 yapabileceklermi , kotu gelebilir ve fed faiz arttırımı sinyali verdi ...!! peki olumlu haber varmı .............. goremiyorum
![]()
vobix nerelerde.....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Oyunumuza başlayalım..
1 saat içinde 63200, 3 saat içinde 62800 görünecek..günün kapanışı ise...................
BOMBA: EMA(112) nin ltında olacak yani 62500...bakalım tutacakmı...ehuehueh
63925 atagı gelmesi gerek teknik acıdan kırılmazsa tekrar short denebilir, 1/2 oranında saat 13.00 de haberler gelebilir AB den ...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
satışlar hacimsiz .
IMKB 100 e bakın spotta 51.000 az altına sarktı tepki verdi 51400 civarını gecebilcegini dusunmuyorum bu seviyede vob habgi yerelerdeyse CORT caizdir![]()
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri