dovda 10.130 düzeltmesini yapıyorsak çok sert alım gelmeli geceye aksi durumda vade sonu şelalesi
dovda 10.130 düzeltmesini yapıyorsak çok sert alım gelmeli geceye aksi durumda vade sonu şelalesi
saha karıştı...kavga çıktı...
bernanke helikopterle sahaya indi.............
dağılın ula dedi.................
maç tatil..............uefa karar veremez...OLAY FIFA..LIK
bu maç karakolda biter demiştik...........
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
A SP-500'de ilk hedef900- 850
Angehängte Grafik: al.jpg
![]()
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
yarına dikkat, ters orantımı doğru orantımı,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
100 ort long .. geceye taşıyabilirm bu pozu .. üvvvv ...
2013,00
astatin patron balık haline giderken görülmüş mezata katılıp kasa kasa tekir stoklayacakmış short paralarıyla
afiyet olsun patron,2010 da balık ihtiyacı olmaz sanırım![]()
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
pozisyonların alayı flatlendi.
niye?
şimdi pela'ya asıl yakışan şudur.
bu akşam şu gubidik toplantıdan "yunanistanı kurtardıııııııık" gibi yorumlanacak bi karar çıkar.
düşüşe niyetlenmiş ağalar için bu haber de her güzel haber gibi 1 saatlik bi yeşillik yaratır. (mesela yarınki açılış +gap olur)
sonra malı bi çakarlar, dursuz duraksız 60!
nasıl proceksiyon?![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
vob niye gucluymus gibi duruyor?![]()
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Ben bunların taaaa....725 shorttan kazandık 400 ünü geri verdik longlardan aldığımız karlar hala cepte çok şükür
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri