Alıntı enorton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Rooks kullanmadığımı nerden biliyorsun Ayrıca mantığı çok güzel bir sistem, kesinlikle at çöpe değil... neyse uzatmayayım ama karlı demişsem bana göre karlıdır, hesabını kitabını yapmışızdır Test etmesi 1 dakikanızı alır sadece...
valla bi 60daklıkçı olarak sana inanırım ama yinede test ettim.bide test 1 dakka almaz demin açıkladımya nelerin test edilmesi gerektiğini.öyle 1 dakkada test edersen yattara.içine girmelisin.yukarda yazdığım şeylere bakmalısın.neyse test ettim.fena gözükmüyo uzaktan.ama içine girince optimizasyon olduğunu görüyosun ve hangi optimizasyonu hangi yıl hangi ay kullanıcaksın?.2009da en iyi n:14 çıkıyo mesela ama oda bazı aylarda -3500 ile -5000 arası puanlar yemiş ay ay.paran battı yani bir nevi.diğer aylardada hep farklı değerler yani n'ler iyi çıkıyo oda diğer aylarda kötü çıkıyo.bu 60daklık içindi.15daklığada bakmak lazım eğer ciddi zararlar yazıyosa bence çöptür.başkası istiyosa kullansın ama bence çöptür.
yani sistem bu haliyle kullanılırsa tehlikeli.kazandırmaz demiyorum ama tehlikeli.şunu istesem çokmu şey istemiş olurum.bu sistemi yatıralım buraya düzeltmelerini yapalım hatalarını ayıklamaya çalışalım yeni şeyler üstüne ekliyerek veya çıkartarak.beraber bunu ciddi güzel çalışan bir sistem haline getiremezmiyiz? ama bunu geliştirirken ben yaptım sizde yapın demiyelim de beraber uraşalım desek fena olmazmı? ben yaptım sıra sizde demesekte şunu bunu ekleyince bakın böyle oluyo desek daha güzel olmazmı?