Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili forumdaşlar,
Evet.. İki aynı dernek üyesi arkadaşımız sayesinde, SAZAN ı da kaybettik. Bu, karşılıksız paylaşanları karalama derneği üyelerini kutluyorum. Her forumda örnekleri var. Hiç bir katkı yapmayıp, katkı yapmaya çalışanları saçma gerekçelerle karalamayı misyon edinmiş olanlar.

Gerek bu yaklaşıma çok kızdığım gerekse bu topiği takip etme hakkımın gasp edilmiş olması nedeniyle, bu iki arkadaşın gerçek niyetini ortaya çıkarmak bir borçtu. Yapmaya çalıştığım da buydu. Bir topikte paylaşım yapan birinin tarzını beğenmiyor olmanız size o toipiği torpilleme hakkı vermez, topik sahibine hakaret etme hakkı hiç vermez.

Bu iki arkadaşı hedeflerine ulaştıkları için tebrik ediyorum.

Şimdi saat olmuş 3 ...İzlenecek filmler var.. Herkese iyi haftasonları
Sazanı kaybettiğiniz filan yok geri gelicek geldiğinde de görürsün... pofpoflanma bağımlılık yapar alıştığın zaman o olmadan rahat edemessin... Ve zaten sazanın gelip başladığı işi bitirmesi gerekir diye düşünüyorum.. ortada verilmiş sözler, beklentiler var...
ama herneyse ben de artık daha fazla bu konuyu uzatmak istemiyorum...
topiğe gecici olarak verilken yarım günlük aradan sonra devam etmelidir diye düşünüyorum...
bundan sonraki tartışmalar insanları kırar gereksiz yere... ben kendi adıma bu tartışmadan çekiliyorum. topiğe katkı anlamında verebileceğim birşey olursa veririm...