Rooks Nickli Üyeden Alıntı
Valla dürüst konuşmak gerekirse ki en sevdiğim yanımdır, bu topicten bişi olmaz kusura bakmayın hiç.
vobarey Nickli Üyeden Alıntı
Hiç kimse bu tip forumlarda reel hayatta kullandığı sistemi paylaşmaz
Mükemmel sistem aramayın ve beklemeyin çünkü geleceği bilemezsiniz...
Paylaşımlarını sunanları lütfen kırmayın...
Armut piş ağzıma düş olayına da hiç girmeyin çünkü sizin yapmadığınız bir sistem asla sizi tatmin etmeyecektir o nedenle çalışmalarınıza bıkmadan devam edin ve kendi trade tarzınıza uygun sistemi yaratın bu işi bitirdikten sonra da okuyup araştırarak zamanınızı geçirin derim ben...
Evet bu topikten bişey çıkmayacak bence de... Nedenini ise sn vobarey açıklamış. Çıkanı biz beğenmeyeceğiz, çünkü bildiklerimize ve trade tarzımıza ters olacak... Aslında bence sistem konusundan daha önemli olan şey sistemli olmaktır... Disiplinli olmak, portfoy yönetimi bilmek gerekir... Bunlar varsa karlı bir sistem olsun yeter, ne kadar karlı olduğu önemli değildir. 
Evet bence de süper sistem yok, kutsal kase yok... bu konuda sn vobareyle aynı düşünüyoruz... Benim beklentim bu topikte yeni ipuçları bulabilmekti. Ama sn sazan daha ilk dakikada topu öğrencilere attı. İstiyor ki beyin fırtınası olsun, herkes bişeyler versin ve ortaya sinerji çıksın. Ama bunun gerçekleşmesi çok zor. Çünkü çoğunluk benim gibi acemi... Kalan azınlık da bilgisini paylaşmak istemez. Sonuçta armut piş ağzıma düş diyenlerle, siz çabalayın biraz, uğraşın diyenler arasında kaldı topik.
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Yer imleri