220 sonuçtan 1 ile 12 arası

Konu: Bir sistem yaratmak.

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Yer
    İstanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    717
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    756
    Toplam Teşekkür
    262 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı sazan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu benim Sn Vobareyin, mesajında yazdığı endişeleri üzerine, acaba GERÇEKLER sistemi çok basit 1-2 ilave ile karlı olamaz mı, arkadaşlarımızı bir hayal ugruna boşuna yoruyormuyum diye meraklanıp, gerçeklerdeki koşullara sadece 2 adet "and" ile yarattıgım sistem. Yaratma gerekçem tamamen yanlış gözüken bir prensipten hareketle, karlı bir sistem yaratılabileceğini göstermek. (ama vermek değil)

Üzerinde inşaatı yapacağımız arsanın temeli'ni de verdim. GERÇEKLER sistemi. Üstünde gerekli gördüğünüz ilaveleri yapın ve paylaşın. Sn Stratejist dışında paylaşan henüz olmadı.

Ben sizlerden bir şey almaya değil vermeye çalışıyorum (sistem vermek değil, bilgi vermek).

Amacım da 50+ Teşekkür veren arkadaşlara bir sistem yaratılırken nelere dikkat edilebilir göstermek. Ancak ilk mesajda da belirttiğim gibi katkı vermeden hazırlop sistem arayanlar daha ileri gitmemi boşuna beklemesin. Zaten çeşitli aşamalarda katkınız olmadan daha ileri gitmez diyerek de belirtiyorum. Ya sistem katkılarınızla hazırlanır (sizler hazırlarsınız) yada olmaz.

İyi akşamlar.

Ben bu topiğin hep beraber forumca birşeyler geliştirebileceğimizi umarak okudum. Ama siz paylaşımcı değilsiniz. Topicte sizin dışınızda, sevgili stratejist olsun sevgili vobarey olsun sizden daha cok katkı yaptılar. Siz herzamanki gibi genel yuvarlak konuşuyorsunuz. Bu sizin tarzınız buna saygı duyarım ama kalkıp iddalı bir şekilde +50 teşekkür alayım birlikte sisten tasarlayacağız dedikten sonra amacım paylaşmak değil, karlı sistemlerin yapılacileceğini göstermek derseniz olayın boyutu değişir. Karlı sistemlerin yapılabileceğini herkez biliyor ama yapılması için katkıda bulunmassanız yazık olur. ÖZelden bir arkadaşa demiştimki, saraylının foruma gelmesi çok iyi oldu ve saraylı ne yazsa 30 teşekkür üstü almasıda ne ilginç dedikten bir gün sonra sizin +50 teşekkür istemeniz bence ego tatmini ile ilgili bir durumdur... neyse paylaşım yapmayacaksanız birsey diyemem yuvarlak yuvarlak konuşmaya devam edin siz... ama ben sizin paylaşım yapmama nedeninizi biliyorum zaten. Sizler gibi insanları tanıdıkça, bilgi seviyesi cok yüksek olupta paylaşımdan çekinmeyen saraylı gibi teo gibi insanların ne kadar değerli oldugunu farkediyorum...

Ve son olarak bu topiğin amacı beraber sistem geliştirmekse en son yapıştırdığınız resimdeki sistemin kodu üzerine geliştirme yapmayacaksak o sistemin resminin yapıştırılmasınında bir manası yok...

2. The Following 3 Users Say Thank You to positive For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yer imleri

Yer imleri