sazan Nickli Üyeden Alıntı
Bu benim Sn Vobareyin, mesajında yazdığı endişeleri üzerine, acaba GERÇEKLER sistemi çok basit 1-2 ilave ile karlı olamaz mı, arkadaşlarımızı bir hayal ugruna boşuna yoruyormuyum diye meraklanıp, gerçeklerdeki koşullara sadece 2 adet "and" ile yarattıgım sistem. Yaratma gerekçem tamamen yanlış gözüken bir prensipten hareketle, karlı bir sistem yaratılabileceğini göstermek. (ama vermek değil)
Üzerinde inşaatı yapacağımız arsanın temeli'ni de verdim. GERÇEKLER sistemi. Üstünde gerekli gördüğünüz ilaveleri yapın ve paylaşın. Sn Stratejist dışında paylaşan henüz olmadı.
Ben sizlerden bir şey almaya değil vermeye çalışıyorum (sistem vermek değil, bilgi vermek).
Amacım da 50+ Teşekkür veren arkadaşlara bir sistem yaratılırken nelere dikkat edilebilir göstermek. Ancak ilk mesajda da belirttiğim gibi katkı vermeden hazırlop sistem arayanlar daha ileri gitmemi boşuna beklemesin. Zaten çeşitli aşamalarda katkınız olmadan daha ileri gitmez diyerek de belirtiyorum. Ya sistem katkılarınızla hazırlanır (sizler hazırlarsınız) yada olmaz.
İyi akşamlar.
Yer imleri