biz balık tutmayı öğrenmek istiyoruz balığın kendisini diil.balığı elle tutmicaz dimi birkaç teşhizat lazım.biz buna borsada formüller diyerek genelliyoruz.ayrıca kim sazan beyin sisteminin formülünü istediki.ama eğer bir grafik yapıştırıyosan heleki böyle umut vadeden bir topicte bunun kodunu yazmicaksan ne anlamı kalır o grafiği yapıştırmanın. bir alt yapı verilmesi lazım yani başlangıç kodu formülü gibi bişi verilmesi lazım ve bizden önce sazan beyin bişiler katması lazım diilmi??benim formüle ihtiyacımda yok şuan kullandığım gayet güzel.ama herkes gibi geliştirilmeye ihtiyacı var.bu topic başlangıç seviyesindekiler içinmi yoksa ileri düzeydekiler içinmi.yoksa kimse için diilmi.ben hala anlamış diilim neyi savunduğunuzu.ref +3 diil -3 olsun yanınada cci14 koyalım oldu sana sistemmi yoksa gerçekten güzel bir sistem yaratmakmı.bana şunu söyleyin ref+3 ten bir formül yaratabiliceğinize inanıyomusunuz 14 şubata kadar? sayın positive bir kere daha şöyle katılıyorum siz ve sayın vobarey sayın sazandan daha çok katkıda bulundunuz.en azından bu akşam uraşıcağım bir malzeme verildi elime sayın vobareyin verdiği formüller sayesinde.paylaşım böyle olmalı.formülü verirsin az çok işine yarıyan yaramıyan onu geliştirmeye çalışırız. mov ref+3ün neyini geliştiricem ben.geliştirinde görelim ne kadar yardımcı olmak istiyosunuz.bende hatalı olduğumu kabul edim.
bu arada her yorum yapanın sistemi yok zannetmeyin yanılabilirsiniz.tam tersine sistemi olmayanlar yorum yazmaya korkar burdan bilgi alamam diye...
Yer imleri