konu direkt benimle ilgili değildi..ama ağır küfür ( ana-avrat-evlat )
olmasından dolayı uyardım..........
kendisinin bana özelden yazdığı küfür ve tehditeleri buraya yazamam.
bayanlar var..baylar dahi utanır....ayrıca tehdit edildim...
mekanını söyledi.bekliyormuş...c.tesi ordayım......yasal prosedür
başlayacak.........boz kuru gürültüye pabuç bırakmaz.....
forum olarak sn..hellimden geçici yasak gelirse boz artık yoktur...
arkadaşlarına küfür edilmesine seyirci kalanlarada teessüfler...
dün şahsımı başarılı tradelerimden dolayı tebrik eden -etmeyen
dostların hepsine kucak dolsu sevgiler..teşekkürler...
bol şanslar....boz durumu değerlendirecek....
bir süre aranızda olmayacak.......
para herşey değildir............
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
bilgisayar ile alakalı değil.. 1 haftadır bendede oluyordu hatda foruma da yazdım.. sonunda Matriks ile görüştüm.. Tek kelime ile özetledi açmış olduğunuz Formullu grafikleri azaltın oldu.. bendede 5 adet grafık açıktı. hepsini kapatım sadece 1 adet acık artık kiitlenmiyor...
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
EFG vere vere bi hal oldu be...16.000 kontrat sattı şu ana kadar...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Abi kendisini yasaklı listeme eklemiştim 2 haftadır ve o yüzden yazdıklarını okumadım. Dakikalar sonra bir arkadaş söyledi MSN den ve dönüp baktığımda yazılanlar silinmişti. Ben de kendisine sordum neden bu kadar ağır küfür ettin dedim, sebebi nedir? Sonrası da yukardaki mesajımda var zaten... Bence siz forumu terketmeyin yine de, geç de olsa gereken yapıldı artık...
Artık inanın bu olaylar yüzünden foruma girmek istemiyorum. İster istemez sinirimiz, moralimiz bozuluyor...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
ne hayvan bir DJ miş be..hayrına bir eksi görseydin açılışta ..ama beylesi ayular için daha iyi..birde şöyle bakın dj den negatif ayrışmışız..%2.59..boru deeel
BANGA mühim
68.400 maliyetli SHORT'ları 64.900'den telefonla kapattım...Çok iyimser oldugumdan degil karı yeterli gördügümden kapattım...Bir müddet izleyip duruma göre aksiyona geçecegim...Bu arada Matrix kilitlendi ve uzun zamandır kullanamıyorum...Zıvanadan çıkmış vaziyetteyim...Sistem kullanan arkadaşlar sistemlerinin son durumunu yazabilirlermi lütfen...?AL veren var mı? Şu an fiyat bile göremiyorum...Bol kazançlar...
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
sistem satta astatin satta...bööğğkk dediğim için özür dilerim sayın sistem...cici sistem şeker sistem..ehuheuehue
BANGA mühim
60 lık desteğimi 375 de 650 ve 525 alıcıyım,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
30.000 scenario.... live...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri