kritik seviyeye geldik..
bundan sonrası bayıraşağı
![]()
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Günlük spot endeksler bolinger alt bandına geldiNadir gelir, geldimide bi düşündüğü vardır.
Kapanış tahminimi hatırlatıyorum. 67000-67100 aralığı, tabii orada tutunabilirse![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
ulen bu dowdaki hareketi dün bekliyordum ben....
-1,5 olur diye.....
günlükleri satta ve sat verdiği yere kadar bi tepki verdi...sonra vur aşagı....
kısa devam...işlem yok... herkese iyi akşamlar..
erken kaçar ben...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
sn boz ayı
saygı ve sevgi çerçevesinde yazdıktan sonra bir şey olmaz
moral bozuk,
çünkü shortan erken indim
695xx üstünde tutunamayan vop 66xxx yeresine gider dememin sebebi buydu işte inşallah faydalanan olmuştur
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
üvvv çöküş gününde ekran başında değilim ona yanarım şimdi 2.80 uzatmışlar vobu.. pula burdan 70000 e kadar yediğim dayağın haddı hesabı yoktu... daha dün 69500 den short yapıp 69300 de kapattım peeehh salak kafam su hale bak.. nerelere gelmiş.. piffff bellıydı dun eksı makasta bafım bafım mıllete sozlesme ıteledıklerınde... bunlar kıtapsız yaf emınım bu ımf acıklaması bıle planlıydı.. dun mıllete gomup bugun ıcın boyle bı gomus ıcın on hazırlık.. vay anam vay...
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Biraz daha aşağı yönde ıkınırsak yatay piyasa sona erecek.. Ucuna kadar getirdiniz ayu kardeşlerim... Ha gayret 300 puan daha yeter... Yataydan kurtulalım artık...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
69600 shortlar 67100 flatt.. dow bugun artı kapar... iyi akşamlar kapanışa dogru long olurum buyuk bir ıhtımal daha mangala çok varr..
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri