Spot 30 helvaları hazırlayın dedi bikere. yarına gaplı düşüş yakışır artık.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
bogaları kestiler sucuk yaptılar, mangalıda hazırladılar kızartıcaklar birazdan ohh miss gibii, illaakkii)
65 binler hedefde.ALTIN VURUS 66 binlrin altinda 65 binlrdr olabilir.bence..![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Anaaaaammm.... Ayuların intikamı acı olmuş.... 2 saattir ekrana bakamadım, iyi ki de bakamadım, kesin saf gibi tekrar long denemesi yapıp çarpılırdım...![]()
Günü tek çarpılmayla kapatayım bana yeter...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
hakkaten yaww.forum niye bu kadar sessiz....bak bize longdan daktılar 300 puan..hiç susuyomuyuz...yoo..ehuheuheue..ver taban ver tabana **..eski günlerdeki gibi...300 puanın **...![]()
BANGA mühim
ben de o konuda hassasım. önemli bir nokta.
marakeş vardı, kulakları çınlasın. bu konuda en güzel yazı, onun imzasıydı.
eski şort arkadaşlar için değil, son 200 puanda düşük marj için şortlamış arkadaşlar dikkatli olmalıdır.
önemli pariteler tepme noktalarındadır... piyasaları çok kısa süreli yeşil dalga sarabilir.
uyarmak istedim.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri