Sabahki hareketlere bakarak, piyasanın ilk ciddi tepkisini 68.00'den önce yapacağını düşünmüyorum.
Sabahki hareketlere bakarak, piyasanın ilk ciddi tepkisini 68.00'den önce yapacağını düşünmüyorum.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
350'den full+full long... Stop 075'de...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Günaydın...68.825 maliyetli 1/2 oranında LONG'lar 68.425'ten kapatıldı...Üstüne bir de SHORT yapabilmek için debelendigimden geç yazabildim...Yaklaşık aynı yerden,68.400'den de 1/2 SHORT'um...Birazdan sebeplerini ve destek direnç seviyelerini yazacagım...Bol kazançlar...
Ayular coşkusuz yaw... Günlerdir bunu bekliyordunuz.. Canlanın biraz...
Böyle bir açılıştan sonra şenlik ortamı beklerdim...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
bugünü artı açıp 69binlerden şu anki seviyelere gelseydi sakıncalı durum oluşacaktı.. eksi gap gerektirecek birşey yok.. gereksiz bir açılış oldu.. ayıklasınlar pirincin taşını bakalım... flat devam...
BBBDYYSD
(Beyin Bu Boru Deeeeel Yorum Yok Short Devam)![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Haydi git meyhaneci başka masalara bak..
Tükenip gideceğim bu gece bardak bardak...
http://video.eksenim.mynet.com/grang..._Ayyas/109460/
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri