soru yanıtsız kaldı....he biliyon sne kendini...dün akşam bişi sordumya yaw
soru yanıtsız kaldı....he biliyon sne kendini...dün akşam bişi sordumya yaw
BANGA mühim
yarışa varsımınız
Sazan abeyin verdiği refli sistem üstüne ekleme yapmadan mevcut formulde az degısıklıknen boyle oldu bakalım ekleme yapmadan kim daha fazlan gelistirecek emme reflere dikkat bende + yok
1 kaldırac 60dk peryotlu
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Kennym patron (southpark) tarzı LOST...
![]()
Sisteme Uy..!
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
gol olur bence..
2013,00
Yeterince beklersek piyasa tabi ki düşer... Yeterince beklersek de çıkar... Piyasa doğal salınımını yapar... Günün birinde doğal olarak düştüğünde her zaman birileri çıkar "ben demiştim" der. Aylar boyu zararda olduğunu unutur. Çıktığında da birileri çıkar "ben demiştim" der.
Halbuki piyasa her zaman yapması gereken hareketi, yapması gereken zamanda, yapması gereken ölçüde yapar.
Fiyat tek ve son hakemdir.
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Longlar çoktan gol olacaktı belkide, olumlu haber falan yok, yukarı ittirgeç lazım galibaittirgeçsiz piyasa yukarı gidemiyomu ne?
Pala kardeş ittirgeç uğraşma her koyun kendi bacağından![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri