Son akşam yemeği
![]()
Son akşam yemeği
![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
bende breakout günlük alt bant 68.800, üst bant 70.150..
Okuduğum ilk teknik analiz kitabı neydi hatırlamıyorum, ama öğrendiğim ilk şeyi hatırlıyorum: "Piyasa her bilgiyi mümkün olan en yüksek hızda fiyatlar. Piyasa ile ilgili açıkça bilinen herşey o anki fiyata dahildir."
Yani faizler, kurlar, dış borç, ticaret dengesi vs vs herşey şu anki fiyata dahil. Şu an fiyat 69.400 ve bu fiyat bu bilgilerin tamamı sonucu ortaya çıkan fiyat.
Yani o "sokağın durumunun çok kötü olması" nedeniyle fiyat burada, yoksa biz 200.000'de olurduk, Dow da 25.000'de olurdu.
Bu nedenle fiyatın kendisi hariç herhangi bir göstergeye bakarak "piyasa çakılacak" diye düşünmek ancak sermayenin çakılmasıyla sonuçlanır diye düşünüyorum.
Doğru bildiğimi de iddia etmiyorum, radikal bir teknikçi olarak inandığım budur, tersi görüşlere de saygım sonsuzdur...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Bugün 70000 e hareket sonrasında 69000 altında kapanış.
Senaryom budur, olacakmı bakalım demiyorum, olursa uyabilecekmiyim diyorumsaygılar.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
AB KOMSIYONU HATALI ISTATISTIKLER NEDENIYLE YUNANISTAN'I DAVA EDECEK
-MATRIKS-
Biz de Matriksi ya da VOBu dava etsek mi![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri