emergency 2000 puanlık hareket lazım .. yön farketmez .. üvvv .. ıngaaaa![]()
emergency 2000 puanlık hareket lazım .. yön farketmez .. üvvv .. ıngaaaa![]()
2013,00
taktığımın piyasası...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Yemek yedim geldim tam bıraktığım kademede duruyor... Pala kar nedeniyle işe gelemedi galiba...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Çok uyuz hareketler bunlar hobolobo lob lob looooob
Flat *.*
Ayrıca IMF açıklaması yapanın *.*
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
kırmızı ve mavinin son durumu
yukarı keserse film kopabilir...
![]()
Palanın dudaklar bal dudakmış, öpecem bu shortcuları dermiş
Ben şimdi uzun *.* , işe bakın yaa, palaya destek atıyorum iyimi.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Sazan Sistemler Hala LONG.
Bu arada dün gece yazdığım sistem geliştirme işine 30 kişi teşekkür etmiş. 50+ ?
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Herkese merhaba,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
dathill-deyghene 60 minatelik zistem gullanak dedik şindide pela tam mela yani
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
keksecek hocam bence gol olur.. aha şimdi yemege gidiyom geldigimde burası 800 üstüne attı attı atamadı bi yarım saat sonra gene geleceom onda da 700 üstüne attı attı atamadı yarım saat sonra gene geleceom bu seferde 600 ün üstüne atamazsa tüh senın sıfatına aga bozuntusu derum artık ve 500 den shortlayacagum![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri