Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
son dakika... Meclis'te akp'liler ile mhp'liler yumruklaştı...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Kız kulesinin bana kiralanmasını istiyorum o zaman.
Eşim Anadolu yakasında çalışıyor , kızım Anadolu yakasında okula gidiyor.
Benim iş Avrupa yakasında. (Ben taviz verdim onları keyfi için)
Ama yeter taviz yok artık. Vergi gelirleri artsın bütçe deliği dolaylı vergilerle (direk vergiler = allah rahmet eylesin) kapansın, benzüne zam isterük. Ve ayrıca, göprülerde çok ucuz ona da zam isterük. Ayrıca trafik sorunu da çözülür.![]()
Zamanında bir Milli eğitim büyüğümüz ne demişti : (trafik çözümüyle aklıma geldi)
Okullar olmasaydı ben süper yönetirdim.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
vadeli kapanışa göre dow 0,43+ kapadı. ayrıca tebrik ederim dow kapandıktan sonra fdowa aralıksız çaktılar şu an vadeli kapaışa göre en son + 20 civarıydı fdow sabah ne olur bilinmez ama longlar badem olabilür shortlar zaten bademdi aynı yerde açılır geziniriz gibi
"Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur..."(NFK)
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
gün boyu dışardaydım,açılışı tv den izleyebildim..
68700 stop patlamamış..
68400 longlarla yola devam..
biz kapanırken dow hangi seviyelerdeydi bilmiyorum ama sabaha kuvvetli açılış ihtimali yüksek gözüküyor..
bu arada digi yayını fısladı.amma alışmışız bu tv ye yahu..
kış olmadı bu sene diye diye kışıda getirttik sonunda
iyi kar yaptı bursaya akşamüstünden beri..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Abi ben Beylerbeyinde otururken 5 yıl Bahçelievlere gittim Marmara Üniversitesine... Her gün köprüde yaşadığım o otobüs çilesini anlatamam... 500T otobusleri vardır mesela Tuzla - Cevizlibağ... Adam Tuzladan biniyor cevizlibağda iniyor ordan bir otobus daha Sefaköy e işe gidiyorAradaki mesafeye bak... Ya da Sarıgaziden binip İkitelliye işe gidiyor, tıkış tepiş otobüslerde saatlerce... Benzin 20 Tl olsa da bu böyle... Bence bu işte bir yanlışlık var...
İstanbulun en büyük sorunu şehrin içersinde küçük şehirciklerin olmayışı... Yani sarıgazide, sultanbeylide oturan kişinin o civardan çıkmaması için orada iş alanı yok... Ya da üniversiteler mesela, tek bir kampus yerine heryere dağılmışlar... Neyse konu uzun ve kanayan yara ama köprü zammı ya da benzin zammı çözmez bu olayı... Daha derin, temel değişimler lazım...
Diğer büyük kentler örnek alınmalı bence, mesela Londrada durum nasıldır? Şehrin taşrasında oturanlar hergün yaklaşık 50-60 km yol tepip işe mi gidiyorlar yoksa yaşadıkları yerde çalışma imkanları mı var? Ya da kurulan fabrikaların, iş alanlarının çevrelerinde yaşam alanları mı planlanmış? Okulları, hastaneleri, sosyal tesisleri mi var hemen yanıbaşlarında...
Herşeyimiz sorun, mesela ümraniye'de kaymakamlık, adliye, belediye binası ilçenin dört bir ucuna dağılmış... Herbirinin arası yarım saat... Bu trafik demek değil midir aynı zamanda ?? Neyse çenem düştü yine![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri