What seperates the winners from the losers? It's certainly not knowledge. What really seperates winners from losers is the ability to follow the rules without exception, regardless of the circumstances. Very few traders have the discipline to do this.
Peki sistem üstatları, olaya yepyeni bir boyut katalım.
Sisteminizi 5 dk'lık ya da 15 dk'lıkta değil de tick chart üzerinde hiç denediniz mi? Yabancı forumlarda bir çok sistemci sistemlerini tick chart üzerinden çalıştırıyor ama bizde bu pek yapılmıyor. Tick yöntemiyle öğle arası durgunluk gibi durumlar grafiğe yansımamış oluyor.
Ne kastettiğim anlaşılmadıysa resimde gösterdim. Burayı seçin ve 50 gibi bir değer girin, sisteminizin performansına bir de böyle bakın. Yalnız ancak gözle kontrol edebilirsiniz, geçmişe yönelik fazla tick verisi olmaz...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Thracian patron bu forumda hicbirşey gizlide kalmıyor yaw![]()
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
ayda 90 işlem yatırmcıyı psikiyatri servisine aday hale sokar...wc ye bile zor gidersin.isyon ve kaymalarla birlikte karlar ucar gider..ama balans ayarı ile 40 işleme inse ,getirisi güzel olur..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri