islem sayisi arttikca toplam alinabilecek puan da dogal olarak artiyor. Alttaki bu acidan avantajli kesinlikle. Rapor olarak da daha fazla puan cikarmasi cok normal. Ama uygulanabilirlik isin icine girince aradaki farka degip degmegecegine bakmak lazim. Eger "ben sabah aksam sadece vob bakicam, baska isim yok" derseniz, alttaki uygulanabilir belki. ama "baska islerim de var, saatlerce bakamam" derseniz ustteki uygulanabilir. grafigin ne kadar sikistirilmis oldugu, sizin de diger islerle ne kadar sikistirilmis oldugunuza gore gorecelidir bence![]()
What seperates the winners from the losers? It's certainly not knowledge. What really seperates winners from losers is the ability to follow the rules without exception, regardless of the circumstances. Very few traders have the discipline to do this.
15 dk.. Adalı için...(hangi ada bu arada? burgaz? heybeli?kınalı?kınasız?)
![]()
BANGA mühim
doğrumu anladım eğer kastetmek istediğin, sistemde var olan sinyalin gelecekteki bi duruma göre şekillenmesi ise öle bi şey yok, real time kısaca throgh, forward,zigzag, gibi gibi şeyler yoqtur, ama zaten bunlar olmadığı halde bile dediğim gibi benim için uygulanabilecek bi sistem değildir, ve bencede ii bi sistem değildir,,sadece fazla sinyal-kazanç ilişkisine örnek için verdim..
"Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur..."(NFK)
Benim yıllık sistemim 2008'den beri satta, yalnız çok işlem yaptırıyor...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
burda sn abka, astatin patronun bu sistemin satışından alacağı parayı foruma değil kendi üzerine geçirrmesi endişesi ile arayıp buldum:astatin patron umarım kızmıyosundur
http://www.voborsa.com/forum/vobda-s...-t5171p32.html ..
"Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur..."(NFK)
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri