Doplantı delüsü oldum artık.
Borsaya bakamaz oldum.
Bakabildiğim zamanlarda da ters (türs) indic oldum.üüwwwwww
Doplantı delüsü oldum artık.
Borsaya bakamaz oldum.
Bakabildiğim zamanlarda da ters (türs) indic oldum.üüwwwwww
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
20.000 puan soluksuz ardından 10.000 puan soluklu düşüş istiyorum...çok şey mi istiyorum?![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
CEM DİZDAR, DIGITURK'TEN 24 LİRALİK İNDİRİMİ NASIL ALDI?
http://www.medyatava.com/haber.asp?id=61750
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
evet doğru ama ikisini de her psikoloji kaldıramaz
yani kazançtan ziyade ihtiyaç beklenti ve psikoloji daha önemli bence...
teşekkürler prensip olarak gireceğim denizin sıcaklığına bakıyorum. yoksa bu piyasa teknikçi avlıyor piyasa sahipli herkes bana düşman diye paronaya yapmaya hiç gerek yok kanımca
yatayda pivot yerim laçka olduğu için 2200 puan zarar(kardan zarar) ettim. longları stop short yerimde değişiklik yok 68500 de şorta geçerim(ama jilet tarzı satış görürsem pivot falan dinlemem ilk gördüğüm fiyattan short olabilirim genelde çok istisnai durumlarda bunu kullanıyorum).
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
What seperates the winners from the losers? It's certainly not knowledge. What really seperates winners from losers is the ability to follow the rules without exception, regardless of the circumstances. Very few traders have the discipline to do this.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
test sonuçları 2.si diyor işin içine kayma ve komisyonlar da(her işlemde 40 puan) dahil edilmiştir. psikoloji konusuna katılabilirim...
ama şu da var grafik sıkıştırılmıştır aslında 2. si ortalama günde sadece 1 işlem yapmaktadır
(dip not: bu sistemleri ben kullanmıyorum sadece örneklem olarak göstermek istedim)
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri