bu açılış balonunu piyasanın geri alması lazım.. yok geri alış olmazsa eğer gün boyunca shorttan uzak durmak lazım..
bu açılış balonunu piyasanın geri alması lazım.. yok geri alış olmazsa eğer gün boyunca shorttan uzak durmak lazım..
taban olur bence
BANGA mühim
organize, işler![]()
--Eksiklik Kendi Özümde--
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
bu tür yorumlara katılmıyorum..şahsen ben ordan çok faydalanıyorum..daha doğrusu ordaki bir arkadaştan...ters indikatör olarakciddiyim yaww..misal AKP kapatılmamasından sonra bu arkadaş 55 lerden 52 ye gelince endeks , yok daha bilmem ne, nereye düşecek ki diyordu..sonra 45 olduğunda hala şort diyenlere köpürüp, ne ulan bu hep şort hep şort takılmış plaksınız diyordu....38 de, saçmalamayın daha aşağısı mümkün değil derken 31000 lerden şortlamaya başladı kendisi
ben haftada 1-2 kez bakarım kendisine ...
![]()
BANGA mühim
Artık birtakım olaylar fena sırıttı ve çok pis kokuyor, bu ülkenin borsasını tutarak bir şeylere destek olacaklarını zannediyorlarsa bu sorunları halının altına süpürmektir, nereyi tutsanız elinizde kalan bir dönemde, şu borsanın yandaş denilen gazetelerden farkı ne allah aşkına, madem o kadar iyisiniz tekel işçilerinede verin kıvırttırmadan, sıkar adamı dyilmi, fena sıkar,........
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri