üwwwww...eksi gapımız olacaktı üwwww...ne VOB muş selçuklu patron be..ayusu da boğasu da ağlıyor...üwww
üwwwww...eksi gapımız olacaktı üwwww...ne VOB muş selçuklu patron be..ayusu da boğasu da ağlıyor...üwww
BANGA mühim
ekskali, ben ilgilterenin kredi notunu olabilecek en yükseğe artırıyorum şahsen. ajanslara bi haber geçer misin sana zahmet.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
geçen pazartesi gibi oldu açılış.verip hemen çektiler...vahşi batıda -1000/1500 GAP diyorlardı hahahhah![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Sazan toplantılara kaçar.
Sistemler sabahki ufak satış dalgasını ciddiye almadı ve halen LONG.
SW'de ise beklentim, 68.75 civarına bir yükseliş ve sonrasında düşüş.
Bol kazançlar.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Günaydın dostlar,kolay gelsin herkese.....
Evet gözümün üstünde kaşım var
Hiç utanmıyorsun dimi
Kavganın da adabı var
Zerre kesmez seni
Bu düz ayak sevmeler
Sende aksiyonsuz yaşanmıyor aşklar
http://www.mp3indirbedava.com/sila-d...ad-indir/2007/
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
AW şortlar 500 dan kavırma..way **..onca risk al, sisteme ret çek fdj 1xx düşsün amma sen git 100 puana kapat..way**...FDJ de şort açsak da aynı puan kazanıyo olacaktık..yüzdesi 7 katı olacaktı **
BANGA mühim
projeksyon belli bence ..gol olur ...
PW alda (projeksyonel waves ) ..
FW alda (fraktalik waves ) ..
HW alda (histem waves ) ...
2013,00
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri