Bazen bu dji den kıllanmıyo deyilim, bizim kapatıyor, kuzu kapatma, yani ekonomik yönden deyil, diş dolgusu olmayız, ama aha salmış %65 e, bir ara dax siyi kapatıyordu,
hani siyasi çıkarları çok burada bunların, hem de çokun çoku, bu olmassa zaten şu imf ye zerre ihtimal vermeyecem,........
genede yukarıda kapatsınki, hokus pokus olsun, illlüzon olsun,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
cümleten iyi hafatalar,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
dowa sopa başladı..yeter yaa...yazık..
dov dünki düşükten daha aşağıda kapatırsa yarıyola girer, bu durumda 9700 leri konuşuruz, zaten bize farketmez, bu gün ve dün long kışkırtıldı, faiz ve dolar aşağı basıldı bilinçli bunlar, ortam ayarlandı, 15 gündürde buralardayız, 65 ne zamandır konuşuyoruz, benim bu gün yayınladığım grafta 65 te destek var ve oraya teması yok, yani oraya vurup sekmesi gerekli, ben bunu bekliyorum bu ağa içinde iyi olur, neşesi yerine gelir, herkesin menfeatine,......
dowa bakıyorum..ay sonu..104XX üzerine atarsa..11200 ler görülür..9800 lerde desteği mevcut..kama hedefi 8000 7000..biz daha ..trendi aşavı döndüremedik..sanki dow dönsün de beraber uzanalım gökyüzüne hevaları var..
bugün dow nümeradan düşüyo..saatlik indikler..çok uyumsuz..onu 100300lere atacak güçte..
ahada analiz..
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri