bombala tansel bombala
bombala tansel bombala
BANGA mühim
67500 - 68000 aralığında iyi tepişecekler gibi
Bu aralığı biraz daha açarsak, 67400-68100 olurfazlada açmamalı.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
hadi ba abicim..toplantım var...düş şöyle 66xxx lere de tutalım şortları..yoksa toplatı öncesi kapatmak zorunda kalacağım..baksana toplantıya giden(kenim), yemeğe çıkan(ben), dışarı çıkan (kuin), fix menü servis yapıyor pala sonra..üwwww
BANGA mühim
garanti yatırımın ın son 3000 malının maaliyeti muazzam
--Eksiklik Kendi Özümde--
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
daralttın beni pala..ful şortlarımın büyük kısmını 68000 ortlama ile kapattım..1/5 şort duruyor..275 de treyiling istopları yazılı....350 puan daha aldık..günlükte 600 pıvn etti...sevolasın pelam
BANGA mühim
Takarsada stopları yerleştirdik bakalım.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
valla ben bugün 600 pıvanımı daktım..kalan pozisyonda 275 den stoplansa da 100 pıvan karla kapanacak... daha PALA ne takarsa taksın ortama..ben daktım ya PALA ya...
fikrimi sorarsan bence d ekapanışa doğru büüyk bir dakış olacak...
kaçtım toplantıya...belki 4 de belki daha erken bir arada görüşürüz
BANGA mühim
Şu an 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 konuk)
Yer imleri